Kommunikation

Visit Halland

Vi vill visa internationella besökare det många av oss redan märkt. Att det är något speciellt med Halland. Havet, naturen och människorna. Genom den nya kommunikationsplattform, visithalland.com, vill vi öka kännedomen om Halland och skapa förutsättningar för Hallands besöksnäring att nå ut på en internationell marknad.

Porträttbild av Jimmy Sandberg

Jimmy Sandberg

Processledare visithalland.com

Telefon: 076 048 81 82

E-post: jimmy.sandberg@regionhalland.se

Jimmy Sandberg är processledare för visithalland.com och målet med projektet är att hjälpa företag och destinationer i Halland att nå ut på en internationell marknad.

– Vi vill fånga och paketera känslan av Halland och förmedla den till vår omvärld. Det handlar dels om att vara trovärdiga och relevanta men även om att finnas där våra kunder finns. Vi måste identifiera hur kundresan ser ut och möta den internationella kunden i rätt beröringspunkter.

Arbetssättet för att ta fram visithalland är flexibelt för att smidigt kunna anpassa sig efter omvärlden och möta de förändringar som sker. Och besluten för hur innehållet kommuniceras och vilka kanaler som används bygger på kunskap och analys om kunden. Utgångspunken för innehållet är de styrkeområden som finns i Halland och de matchas mot den internationella kunden och de målgrupperna som VisitSweden identifierat.

Besök gärna visithalland.com

Var med och diskutera i våra forum på Facebook och Slack.

Via vår utvecklingsblogg på facebook kan du följa utvecklingen av den nya kommunikationsplattformen visithalland.com

Få information om Destination Halland direkt till dina kanaler.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss via RSS eller våra sociala kanaler.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress

Följ oss via RSS eller sociala kanaler